Organisatieadvies

Organisatieadvies

by superadmin

Organisatieadvies

Als ondernemer ben je iedere dag bezig om je bedrijf naar een hoger plan te tillen. Hoe haal je het beste uit je bedrijf en uit je mensen? Ook al ben je trots op je bedrijf en waar je staat als ondernemer, toch kun je het gevoel hebben dat er meer uit te halen is of dat sommige stappen sneller gezet kunnen worden. OHZ kan met je meedenken hoe het maximale rendement te halen uit je onderneming. Onze onderzoeken zijn gedegen, to-the-point en vooral praktisch van aard en geven concrete handvatten hoe verder.

Bij organisatieverandering is een eerste stap altijd weten waar je naar toe wil, waar je staat en wat je te overbruggen hebt. Zo wordt helder wat de veranderopgave is. In onze onderzoeken gaan we gedegen, maar vooral ook to-the-point en praktisch te werk. In samenspraak kijken we naar wat aan kennis en inzichten nodig is; bestudering van documentatie, interviewen van sleutelfunctionarissen en/of inzet van vragenlijsten. Belangrijkste stap is de vertaalslag naar hoe je met je bedrijf weer verder kan. De praktische toepasbaarheid van inzichten en de vertaalslag hiervan naar concrete acties staat voorop.

Onze aandacht gaat altijd uit naar strategie, structuur en cultuur/communicatie. Als één van de schakels niet meebeweegt, ontstaat er frictie en vertraging. Stel, er is onvoldoende aandacht voor bijvoorbeeld de veranderende rol van leiderschap. Of het ontbreekt de teams aan vaardigheden. Of het verleden speelt nog een te grote rol voor het maken van de juiste stappen.

Verandertrajecten grijpen diep in op je organisatie. Dat vraagt om zorgvuldige begeleiding door professionele, ervaren consultants. Bij OHZ bieden we bedrijven en instellingen die begeleiding, zowel in de profit als non-profit sector.

Voor meer informatie, stuur een bericht naar Organiseer Het Zelf  of vul het contactformulier in. We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Top