Gratis ontwikkeladvies aan te vragen vanaf 1 augustus

Gratis ontwikkeladvies aan te vragen vanaf 1 augustus

by Indra Schalk

Gratis ontwikkeladvies

Gratis ontwikkeladvies, gefinancierd door de Rijksoverheid. Met de tijdelijke overheidsregeling NL werkt door kunnen werkenden én werkzoekenden zich aanmelden voor een gratis ontwikkeladvies. Dit geldt ook voor zzp’ers. Is het nodig om je bij te scholen? Liggen er voor jou kansen in een andere sector? Of zit je goed op je plek? Dat zijn voorbeelden van vragen waarmee we je kunnen helpen. Vanaf 1 augustus 2020 is deze subsidie voor een gratis ontwikkeladvies beschikbaar. Meld je snel aan, want het maximum aantal deelnemers is 20.000.

Wat levert het ontwikkeladvies je op?

Krijg met een gratis ontwikkeladvies:

  • inzicht in je drijfveren, talenten, competenties en ontwikkelpunten
  • beter beeld bij je huidige arbeidsmarktkansen en je loopbaanmogelijkheden
  • een persoonlijk ontwikkelplan om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren

Waar bestaat het ontwikkeladvies uit?

Het ontwikkeladvies bestaat uit een combinatie van online vragenlijsten en testen, gesprekken, adviezen en een praktisch plan met concrete handvatten om mee verder aan de slag te gaan. We bieden je dus een compleet kosteloos traject bestaande uit:

  • een online arbeidsmarktscan
  • online loopbaanvragenlijsten
  • 3 online gesprekken van 1,5 uur met een loopbaanadviseur (inclusief beknopte verslaglegging) via beeldbellen
  • een digitaal ontwikkelplan

Tijdens het traject brengen we jouw kwaliteiten, talenten, ambities en wensen in kaart. Ook begeleiden wij je in professionele ontwikkeling en/of je zoektocht naar een nieuwe baan.

Wees er snel bij!

Minister Koolmees is blij dat mensen vanaf deze zomer al aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Ben je tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd? En wil je aan de slag met je ontwikkeling? En wil je klaar zijn voor de toekomst? Meld je dan bij ons aan voor een gratis ontwikkeladvies. Wij doen de subsidie-aanvraag voor je.

 

Top