Online 360 graden feedback instrument

Online 360 graden feedback instrument

by Marieke van Beek

Online 360 graden feedback

Online 360 graden feedback van OHZ om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in je kwaliteiten en ontwikkelpunten. Verkrijg online feedback van je collega’s, je leidinggevende en je klanten over je talenten (tops) en tips. Zo kun je aan de slag met je professionele ontwikkeling. 

Feedback van collega’s, leidinggevende en klanten

In een 360 feedback methodiek vraag je mensen om jou heen feedback over jouw functioneren. Wat vinden anderen waarin jij uitblinkt en welke tips geven ze je mee voor je ontwikkeling? Feedback ontvangen van mensen die iets kunnen zeggen over wat ze jou horen en zien doen en wat dat mogelijk doet met de ander. Dat geeft nieuwe inzichten en een breder beeld van jezelf.

Het online 360 feedback instrument geeft je de mogelijkheid online aan anderen om feedback te vragen, je collega, leidinggevende, klant of teamlid. Ook biedt het instrument de mogelijkheid zelf verslag te doen over je eigen functioneren.

 

Online feedback rapport, voor eigen gebruik

Dat alles komt in een handig verslag, dat je online kunt bewaren. En kunt gebruiken in een gesprek met je leidinggevende. Deze kan er overigens niet bij, de vragenlijst is alleen in te zien door de feedbackvrager.

 

Reactie gebruikers online 360 feedback instrument

‘Hoewel ik het spannend vond om feedback te ontvangen, ben ik blij dat het me deze inzichten gebracht heeft.’

‘Het voordeel van online is dat je het zo terug kunt lezen en makkelijk invult.’

‘Bij mijn werkgever ben ik de enige die de feedback kan inzien. Maar ik bespreek de inzichten wel met mijn leidinggevende om zo aan mijn ontwikkeling te werken.’

‘Je kiest zelf wie je om feedback vraagt. Ik heb echt bewust gekeken naar verschillende mensen, omdat ik daar het meeste van leer.’

Contact ons om direct aan de slag te gaan met je ontwikkeling

Interesse in dit online instrument? Laat van je horen door het invullen van het contactformulier of mail naar info@organiseerhetzelf.nl. Ook dit instrument is met de subsidieregeling leren en ontwikkelen te financieren.

Top