360 graden feedback voor je professionele ontwikkeling

Online 360 graden feedback

Online 360 graden feedback van OHZ om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in je kwaliteiten en ontwikkelpunten. Verkrijg online feedback van je collega’s, je leidinggevende en je klanten over je talenten (tops) en tips. Zo kun je aan de slag met je professionele ontwikkeling. Een snelle, gemakkelijke uitvraag en een compleet beeld hoe anderen je ervaren voor slechts € 25,=!

Online feedback van collega’s, leidinggevende en klanten

Online 360 graden feedback zet je in om zicht te krijgen hoe anderen jou ervaren in de samenwerking en de communicatie. Hoe zien zij jouw functioneren? Wat vinden anderen waarin jij uitblinkt? En welke tips geven ze je mee voor je ontwikkeling? Feedback ontvangen van mensen die iets kunnen zeggen over wat ze jou horen en zien doen en wat dat mogelijk doet met de ander. Dat geeft nieuwe inzichten en een breder beeld van jezelf.

Het online 360 feedback instrument geeft je de mogelijkheid online aan anderen om feedback te vragen, je collega, leidinggevende, klant of teamlid. Ook biedt het instrument de mogelijkheid zelf verslag te doen over je eigen functioneren.

Online feedback rapport, voor eigen gebruik

Dat alles komt in een handig verslag, dat je online kunt bewaren. En kunt gebruiken in een gesprek met je leidinggevende. Deze kan er overigens niet bij, de vragenlijst is alleen in te zien door de feedbackvrager.

Voor slechts € 25,= een enorme boost voor je ontwikkeling

Een snelle, gemakkelijke uitvraag en een compleet beeld hoe anderen je ervaren voor slechts € 25,=!

Ervaringen gebruikers online 360 feedback instrument

“Ik heb gebruik gemaakt van de 360° feedback tool van OHZ.

De tool is heel makkelijk in gebruik en wat ik vooral heel positief heb ervaren is dat je eerst je eigen perceptie gaat neerzetten, dus hoe zie ik mezelf, wat zijn in mijn optiek mijn sterke punten en wat zou er beter kunnen

Vervolgens ga je een aantal personen uitnodigen om je eigen perceptie te checken met hoe anderen dit ervaren. Wat ik als heel positief heb ervaren, is dat de reacties en ervaringen van de uitgenodigde personen digitaal wordt gegeven. Hierdoor kom je niet in de verwijtende sfeer terecht. Ik ben erg tevreden over het resultaat.”

Marco den Boer, business unit manager

Lubron Waterbehandeling B.V.

Contact ons om direct aan de slag te gaan met je ontwikkeling

Interesse in dit online instrument? Laat van je horen door het invullen van het contactformulier of mail naar info@organiseerhetzelf.nl.

Top