Organisatieadvies

Organisatieadvies

Als ondernemer ben je iedere dag bezig om je bedrijf naar een hoger plan te tillen. Hoe haal je het beste uit je bedrijf en uit je mensen? Ook al ben je trots op je bedrijf en waar je staat als ondernemer, toch kun je het gevoel hebben dat er meer uit te halen is of dat sommige stappen sneller gezet kunnen worden. OHZ kan met je meedenken hoe het maximale rendement te halen uit je onderneming. Onze onderzoeken zijn gedegen, to-the-point en vooral praktisch van aard. We bieden maatwerkadviezen met concrete handvatten hoe verder. Ook zijn we projectmatig sterk en kunnen we ondersteunen bij veranderopgaven en implementatievraagstukken.

Veranderopgave scherp in beeld

In ons organisatieadvies kijken we altijd eerst samen met jou als ondernemer naar je stip op de horizon. Weten waar je naartoe wil met je bedrijf is leidend. In vergelijk met waar je nu staat, krijgen we samen de veranderopgave scherp in beeld.

Gedegen, to-the-point en praktisch

In onze onderzoeken gaan we gedegen, maar vooral ook to-the-point en praktisch te werk. In samenspraak kijken we naar wat aan kennis en inzichten nodig is; bestudering van documentatie, interviewen van sleutelfunctionarissen en/of inzet van vragenlijsten. Belangrijkste stap is de vertaalslag naar hoe je met je bedrijf weer verder kan. De praktische toepasbaarheid van inzichten en de vertaalslag hiervan naar concrete acties staat voor ons voorop.

Verandermodel OHZ

OHZ werkt met een gedegen en praktisch verandermodel bij organisatieadvies en organisatieontwikkeling

Verandermodel OHZ

Begeleiding gedurende het gehele verandertraject

Verandertrajecten grijpen diep in op je organisatie. Dat vraagt om zorgvuldige begeleiding door professionele, ervaren adviseurs. Als bedrijfskundig onderlegde gedragspsychologen kennen we de dynamiek van organisatieveranderingen en weten we hoe medewerkers hierin te begeleiden. Bij OHZ bieden we bedrijven en instellingen die begeleiding, zowel in de profit als non-profit sector. Kijk vooral ook naar wie onze klanten zijn.

Contact ons voor vrijblijvende kennismaking

Voor meer informatie, stuur een bericht naar Organiseer Het Zelf  of vul het contactformulier in. We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Top