Mail, beeldbellen, face-to-face

Resultaatgerichte coaching

Resultaatgerichte coaching

Soms zijn er dilemma’s, vraagstukken of obstakels waarbij het fijn is om een coach in te schakelen. Net dat steuntje in de rug, die persoon die je helpt je gedachten te structureren, die je ondersteunt in het krijgen van nieuwe inzichten en die je helpt om te komen tot gedragsverandering.

Coaching

Bij individuele coaching staat een persoonlijke vraag centraal. Bij coachvragen kun je denken aan de ontwikkeling van specifieke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld timemanagement of onderhandelingsvaardigheden. Maar ook aan het loslaten van patronen en overtuigingen die niet effectief blijken te zijn.

We starten het coachingstraject met jouw leerdoel(en). In de regel plannen we zes tot acht bijeenkomsten, verspreid over de duur van ongeveer zes maanden. Iedere bijeenkomst staat jouw leerdoel centraal. We zetten in wat nodig is; een goed gesprek, psychologische vragenlijsten of andersoortige instrumenten, een acteur, een opstelling. Alles wat jou helpt!

Vanuit Helvoirt of Rijsbergen of op locatie

We werken vanuit twee locaties: Helvoirt (omgeving Den Bosch) en Rijsbergen (omgeving Breda). Ook is er de mogelijkheid om op locatie af te spreken; bij jou op kantoor of op een externe locatie.

Online coaching via beeldbellen of via e-mail

Een manier van coaching die steeds meer ingezet wordt is online via beeldbellen of via e-mail. Bij deze vorm ben je beiden op je eigen werkplek en vindt de coaching online, via beeldbellen of via e-mail, plaats. Deze variant is interessant indien een locatiebezoek lastiger te plannen is, bijvoorbeeld bij bijzondere situaties en er verzocht wordt thuis te werken of medewerkers die werkzaam zijn in het buitenland. Ook is deze variant erg geschikt voor coaching on the job, een directe reflectie inzetten na gebeurtenissen op het werk die vragen om reflectie. Uiteraard zullen we altijd open met je overleggen welke variant het beste aansluit bij jouw vraagstuk en situatie.

Wie wij zijn

Kijk voor meer informatie over ons en onze aanpak op https://organiseerhetzelf.nl/wie-zijn-wij/ of ons linked-in profiel https://www.linkedin.com/in/mariekevanbeekflowforce/ en https://www.linkedin.com/in/indraschalk/?originalSubdomain=nl

Bel of mail ons voor een coachingsafspraak

Voor meer informatie, stuur een bericht naar Organiseer Het Zelf of vul het contactformulier in. We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Top