Online training in het leerportaal van OHZ

Online training in het leerportaal van OHZ

Online training in het leerportaal van OHZ. In ons leerportaal is een veelvoud aan trainingen te vinden. Allerlei onderwerpen staan online. Wil je aan de slag met timemanagement, projectmanagement, communicatie, zelfreflectie, samenwerking binnen het team. Kijk in het online leerportaal welke thema’s online te vinden zijn.

Voorbeelden van online trainingen

In ons leerportaal staan diverse leerthema’s. Ieder leerthema bestaat uit een aantal lessen. Lessen zijn opgebouwd met teksten, filmpjes en uitdagende opdrachten. Voorbeelden zijn:

Ook maatwerk online trainingen zijn mogelijk

We hebben uitgebreide ervaring met het op maat maken van online trainingen in ons leerportaal. Afhankelijk van je wens als klant om met een bepaald thema aan de slag te gaan, zorgen wij voor een inspirerende leeromgeving.

Online trainen in combinatie met onze online leeromgeving

We zijn gewend ook vaak via Zoom online trainingen te verzorgen. De groep gaat dan eerst aan de slag in de online leeromgeving om daarna gezamenlijk via Zoom de leerthema’s te bespreken en hiermee verder aan de slag te gaan.

Ervaringen van deelnemers en onze klanten

Hoe was het voor jou om de training online en onLIVE te volgen?

Ondanks dat een offline training voor mij altijd de voorkeur blijft hebben, vond ik jullie digitale training echt goed georganiseerd. De online leeromgeving werkte prima, top dat we de keuze hadden tussen tekstuele uitleg en uitleg middels video! Ook leuk dat jullie grappige en tegelijkertijd inhoudelijke video’s passend bij het onderwerp hadden toegevoegd. Ik vond het wel veel vragen en had wel echt de tijd nodig, maar dat kwam wellicht ook door het “sparren” met mijn buddy. Dit werkte overigens echt goed! Hierdoor gingen we meteen aan de slag met de theorie.

Wat vond je fijn aan deze manier van trainen en mag blijven?

De verschillende werkvormen; ’s ochtends aan de slag met de theorie, ’s middags plenair en uiteen in subgroepen. Hierdoor bleef de energie goed hangen!

Wat heb je gemist of kan beter?

Ik kan zo niet 1,2,3 iets bedenken… alleen maar goed toch? 😉

Wat wil je ons als trainers terug geven?

Complimenten! Jullie enthousiasme, heldere uitleg en goede voorbereiding had een positief effect op de groep.

Deelnemer aan training Projectmanagement

Zorggroep Reinalda 

Top