Training

Training

Training door de ervaren trainers van OHZ; op een leuke, inspirerende manier aan de slag met veel aandacht voor reflectie en de praktische vertaalslag naar je werk. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van maatwerk ontwikkelprogramma’s en trainingen voor bedrijven en instellingen in uiteenlopende sectoren. Ook verzorgen we standaard trainingen op gebied van persoonlijk leiderschap, effectiviteit, timemanagement, communicatie en samenwerking en projectmanagement.

Standaard en maatwerk training mogelijk

Training op maat of een standaard training; we hebben meer dan 15 jaar ervaring als trainer en coach en verzorgen regelmatig standaard trainingen op maatwerktrainingen. OHZ verzorgt trainingen voor individuen, teams en bedrijven. Afhankelijk van je organisatiedoelen maken we een programma op maat voor je gehele organisatie of verschillende teams binnen je bedrijf. Waar nodig betrekken we experts uit ons netwerk voor inhoudelijke trainingen, zoals op het gebied van financiën, sales en lean management.

Online of op locatie

We trainen op locatie, dus in ieder gewenste regio in Nederland. Dat kan binnen het bedrijf zijn, maar ook op inspirerende locaties zoals aan het strand, in een kasteel of op een boerderij. Graag denken we hierin mee qua mogelijke locaties. Daarnaast bieden we een online leerportaal met een veelvoud aan leerthema’s. Ook in dit online leerportaal is het mogelijk om maatwerk te bieden voor je organisatie.

Voorbeelden van trainingen

Een greep uit ons aanbod:

  • leiderschap en management
  • persoonlijke effectiviteit
  • communicatie
  • samenwerking en teameffectiviteit
  • timemanagement en omgaan met werkdruk
  • intervisie
  • projectmanagement

Aan de slag met je ontwikkeling?

Welke resultaten wil jij behalen in jouw werk? Welke vaardigheden jij ook nodig hebt om persoonlijk te groeien en om van toegevoegde waarde te zijn voor jouw organisatie?

Of wil je samen met je collega’s aan de slag in bijvoorbeeld communicatie, samenwerking, teamontwikkeling of teambuilding?

Voor meer informatie, stuur een bericht naar Organiseer Het Zelf of vul het contactformulier in. We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Top