HR advies

HR advies

by superadmin

HR advies

De juiste talenten binnenhalen, de juiste persoon op de juiste plaats, medewerkers die resultaatgericht werken en verantwoordelijkheid nemen voor hun werk, medewerkers die met plezier werken, een beheersbaar ziekteverzuim, een laag verloop. Veel ondernemers hechten belang aan een sparringpartner hoe het optimale uit hun menselijk kapitaal te halen. OHZ ondersteunt met HR advies, beleidsontwikkeling en de implementatie van je personeelsbeleid.

Goed personeelsbeleid voor een gezond bedrijfsresultaat

Als ondernemer wil je het beste uit je bedrijf en uit je mensen halen. Goed personeelsbeleid is hiervoor voorwaardelijk. Hoe haal je de juiste medewerkers binnen, hoe bindt je deze aan je bedrijf, hoe verdeel je de verantwoordelijkheden optimaal binnen je organisatie, hoe stuur je mensen aan, hoe beloon je je personeel en hoe laat je teams optimaal samenwerken? OHZ ondersteunt met praktisch en gedegen HR advies.

Advies en ondersteuning bij je personeelsbeleid

OHZ kijkt met je mee hoe je bedrijf optimaal in te richten, hoe je personeelsbeleid invulling te geven en hoe je managers kunnen worden ondersteunt in hun management. Praktisch, gedegen en altijd maatwerk. Voorbeelden van onze diensten zijn:

  • een op maat gemaakt personeelshandboek
  • handige checklist en formats
  • beleid op gebied van beloning, talentenmanagement, opleiding en ontwikkeling
  • praktische adviezen bij personeelsvraagstukken

Toolbox vol met praktische checklist en formats

Met onze toolbox heb je voor maar € 750,= talloze checklists en formats tot je beschikking. Denk aan standaard brieven voor werving en selectie, checklist voor indiensttreding, een personeelshandboek, een format voor een advies- en instemmingsaanvraag. Contact ons voor meer informatie over de inhoud van deze toolbox. Met een minimale investering heb je meteen een sterke basis gelegd voor je personeelsbeleid. Uiteraard kunnen we je ondersteunen met maatwerk voor jouw organisatie.

Contact ons om aan de slag te gaan met je personeelsbeleid

Voor meer informatie, stuur een bericht naar Organiseer Het Zelf  of vul het contactformulier in. We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Top