Toolbox HR instrumenten

Toolbox HR-instrumenten

De toolbox HR instrumenten biedt talloze sjablonen, regelingen, checklists, protocollen, formulieren. Je hebt als ondernemer in één keer de basis van je personeelsbeleid geregeld. De toolbox van OHZ biedt praktische HR-instrumenten die je afhankelijk van je situatie verder kunt invullen en vormgeven.

Je gehele HR in een paar klikken geregeld

Als ondernemer heb je te maken met de instroom, doorstroom en uitstroom van je personeel. Hoe groter je bedrijf wordt, hoe belangrijker het wordt om arbeidsvoorwaarden te bespreken en vast te leggen. Met de toolbox HR instrumenten van OHZ heb je meteen de basis van je personeelsbeleid geregeld.

Voor slechts € 750,= heb je talloze checklists en formats tot je beschikking. Denk aan standaard brieven voor werving en selectie, checklist voor indiensttreding, een personeelshandboek, een format voor een advies- en instemmingsaanvraag. Contact ons voor meer informatie over de inhoud van deze toolbox HR instrumenten. Met een minimale investering heb je meteen een sterke basis gelegd voor je personeelsbeleid. Uiteraard kunnen we je ook ondersteunen met maatwerk voor jouw organisatie.

Praktisch advies en ondersteuning bij je personeelsbeleid

Uiteraard kunnen we je ondersteunen hoe je personeelsbeleid nog meer op maat te maken. We gaan dan met je in gesprek wat je ambities zijn met je bedrijf en hoe je personeelsbeleid hierin ondersteunend kan zijn. Alle instrumenten uit de toolbox worden dan op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Ook kunnen we op locatie of op afstand ondersteunen met praktisch advies en ondersteuning. Denk aan het zijn van een sparringpartner voor je leidinggevenden en voor jou als ondernemer hoe om te gaan met medewerkers die onvoldoende functioneren, een te hoog ziekteverzuim, collega’s die elkaar onvoldoende opzoeken in de samenwerking. Maar ook hoe je de talenten van je personeel optimaal kunt benutten, hoe je medewerkers zich kunnen scholen en ontwikkelen, hoe je bedrijfsresultaat kan worden verbeterd.

Contact ons om aan de slag te gaan met je personeelsbeleid

Voor meer informatie, stuur een bericht naar Organiseer Het Zelf  of vul het contactformulier in. We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Top