Mail, beeldbellen, face-to-face

Resultaatgerichte coaching

Resultaatgerichte coaching voor professionals, teams en organisaties

Soms zijn er dilemma’s, vraagstukken of obstakels waarbij het fijn is om een coach in te schakelen. Net dat steuntje in de rug, die persoon die je helpt je gedachten te structureren, die je ondersteunt in het krijgen van nieuwe inzichten en die je helpt om te komen tot gedragsverandering.

Coaching kan een effectief instrument zijn voor zowel individuen en voor teams.

Individuele coaching – op locatie of online

Bij individuele coaching staat een persoonlijke vraag centraal. Bij coachvragen kun je denken aan de ontwikkeling van specifieke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld timemanagement of onderhandelingsvaardigheden. Maar ook aan het loslaten van patronen en overtuigingen die niet effectief blijken te zijn.

We werken vanuit twee locaties: Helvoirt (omgeving Den Bosch) en Rijsbergen (omgeving Breda). Ook is er de mogelijkheid om op locatie af te spreken; bij jou op kantoor of op een externe locatie. Kijk voor meer informatie over ons en onze aanpak op https://organiseerhetzelf.nl/wie-zijn-wij/ of ons linked-in profiel https://www.linkedin.com/in/mariekevanbeekflowforce/ en https://www.linkedin.com/in/indraschalk/?originalSubdomain=nl

Teamcoaching of intervisie 

Bij teamcoaching staat het team centraal. Mogelijk kom je onderweg frustraties tegen in het team. En loopt het toch niet zo gesmeerd als het altijd liep. Want je hebt zaken anders te doen en te organiseren. En dat is nog niet altijd zo gemakkelijk. Verantwoordelijkheden en resultaten worden anders en dat is wennen. En je gaat als team op een andere manier met elkaar samenwerken. Je gaat andere zaken van elkaar vragen. Een teamcoach brengt onderliggende patronen naar de oppervlakte om daar het gesprek over aan te gaan, uiteraard in een vertrouwde sfeer gecreëerd. Zo gaat de onderstroom naar de bovenstroom en ontstaat er ruimte in het gesprek te delen met elkaar wat er echt speelt. En wat er nodig is.

Tijdens zowel individuele als teamcoaching maken we gebruik van diverse instrumenten ter reflectie. Soms is sec de dialoog kunnen voeren en even stil mogen staan bij jouw eigen ontwikkeling al een enorme verrijking om weer richting te krijgen. Soms zijn instrumenten als vragenlijsten of oefeningen handzaam. We hebben hiervoor aanvullend diverse werkvormen.

Voor meer informatie, stuur een bericht naar Organiseer Het Zelf of vul het contactformulier in. We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Top