Subsidie leren en ontwikkelen MKB

Subsidie leren en ontwikkelen MKB

by Marieke van Beek

In september kan iedere MKB-ondernemer een subsidie aanvraag indienen tot € 25.000,= Dit bedrag is te benutten voor het versterken van leren en ontwikkelen op de werkvloer. OHZ adviseert bij de aanvraag, ontwikkelt een praktisch ‘voorstel op maat’ voor jouw organisatie en verzorgt de inhoudelijke stukken. Tussen 1 en 30 september kunnen MKB’ers een subsidie aanvraag indienen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Waarvoor kun je de subsidie uit de slim regeling gebruiken?

We merken bij ondernemers vooral interesse  voor:

  • het opzetten van een evaluatiesystematiek (functionerings- en beoordelingsgesprekken)
  • de invoer van online 360 graden feedback
  • het samenstellen van persoonlijke ontwikkelplannen
  • trainingen van leidinggevenden, teams en/of medewerkers
  • persoonlijke coaching
  • opzet en implementatie van talentmanagement en opleidingsprogramma’s

Onze site geeft verschillende voorbeelden van wat mogelijk is: https://organiseerhetzelf.nl/dienstverlening-rondom-zelforganisatie/

Wat levert de slim regeling je bedrijf op?

Met maximaal 25.000 euro subsidie kun je verschillende resultaten realiseren. Bijvoorbeeld dat je organisatie helder beleid heeft hoe medewerkers op te leiden, persoonlijke ontwikkelplannen voor al je medewerkers, getrainde leidinggevenden, opgeleid personeel in bijvoorbeeld klantgericht werken, timemanagement of communicatie en samenwerking.

Tot wanneer kun je als ondernemer de subsidie aanvragen?

Tussen 1 en 30 september kun je de subsidie aanvragen.

Waarbij kan OHZ je helpen?

Je hebt als ondernemer vaak scherp op je netvlies wat je wilt bereiken met je organisatie. We kunnen je ondersteunen met de vertaalslag van jouw ambities naar een ontwikkelplan voor je organisatie. Zo krijg je een voorstel op maat maken hoe je de subsidie van maximaal 25.000 euro kunt benutten om je bedrijf te laten groeien. Ook kunnen we begeleiden bij het indienen van de subsidie aanvraag door alle inhoudelijke documenten te verzorgen.

Wil jij ook maximaal € 25.000,= benutten om je personeel en je bedrijf verder te ontwikkelen?

Neem contact met ons op en we komen graag bij je de langs om te mogelijkheden te bespreken. Dit kan via info@organiseerhetzelf.nl. Of bel ons (Marieke: +31 6 44312635 en Indra: +31 6 51460274).

Hierbij een link naar de Rijksoverheid voor meer info:

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim

Top