Training op locatie door de ervaren trainers van OHZ

Training op locatie

Training op locatie; binnen je bedrijf, in een trainingslocatie in de regio of juist in een inspirerende omgeving zoals een boerderij, op het strand, op een golfbaan. OHZ werkt landelijk en kan op iedere gewenste locatie trainen. Ook online training volgen behoort tot de mogelijkheden.

Maatwerk

Onze trainingen zijn altijd maatwerk. We gaan samen in gesprek wat je met een training voor je organisatie of team wilt bereiken. Afhankelijk daarvan krijgt de training op maat invulling. Thema’s waarmee we vaak werken zijn:

  • Teamontwikkeling
  • Communicatie en samenwerking
  • Leiderschap
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Timemanagement
  • Projectmanagement

Voor individuen, teams of de gehele organisatie

Trainingen zijn te organiseren 1-op-1, in kleine teams (5 tot 8 personen) of zelfs grotere groepen (van circa 30 personen). We zijn ook ervaren in het trainen van verschillende afdelingen binnen een organisatie; bijvoorbeeld wanneer je als organisatie aan de slag wil met een thema als leen management of samenwerking.

In combinatie met onze online leeromgeving

We hebben een online leeromgeving waar een veelvoud aan online trainingen aangeboden wordt. Deze trainingen zetten we vaak in combinatie met een traject op locatie in. Ook kunnen we op maat programma’s bouwen in deze online leeromgeving.

Ervaringen van deelnemers en onze klanten

Hoe was het voor jou om de training online en onLIVE te volgen?

Ondanks dat een offline training voor mij altijd de voorkeur blijft hebben, vond ik jullie digitale training echt goed georganiseerd. De online leeromgeving werkte prima, top dat we de keuze hadden tussen tekstuele uitleg en uitleg middels video! Ook leuk dat jullie grappige en tegelijkertijd inhoudelijke video’s passend bij het onderwerp hadden toegevoegd. Ik vond het wel veel vragen en had wel echt de tijd nodig, maar dat kwam wellicht ook door het “sparren” met mijn buddy. Dit werkte overigens echt goed! Hierdoor gingen we meteen aan de slag met de theorie.

Wat vond je fijn aan deze manier van trainen en mag blijven?

De verschillende werkvormen; ’s ochtends aan de slag met de theorie, ’s middags plenair en uiteen in subgroepen. Hierdoor bleef de energie goed hangen!

Wat heb je gemist of kan beter?

Ik kan zo niet 1,2,3 iets bedenken… alleen maar goed toch? 😉

Wat wil je ons als trainers terug geven?

Complimenten! Jullie enthousiasme, heldere uitleg en goede voorbereiding had een positief effect op de groep.

Deelnemer van Training Projectmanagement

Zorggroep Reinalda 

Top