Subsidie Horeca tot € 200.000,- voor leren en ontwikkelen

Subsidie leren en ontwikkelen

Subsidie Horeca van maximaal 200.000 voor elk grootbedrijf in de horeca. Dit bedrag is te benutten voor het versterken van leren en ontwikkelen op de werkvloer. OHZ adviseert bij de aanvraag en ontwikkelt een ‘voorstel op maat’ voor jouw organisatie, praktisch toepasbaar. Van 1 september tot en met 30 september kunnen grootbedrijven in de horeca een subsidieaanvraag indienen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Voorbeelden van subsidie-mogelijkheden

OHZ ondersteunt in de stappen die je als organisatie wilt zetten om je medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling. Denk aan:

  • het maken van een loopbaanplan
  • het opzetten van een evaluatiesystematiek (‘functionerings- en beoordelingsgesprekken’)
  • het geven van trainingen en workshops (over bijvoorbeeld communicatie, hospitality, commerciële gespreksvoering)
  • individuele coaching
  • workshops voor je leidinggevenden en het inzetten van praktische instrumenten, zoals onze online vragenlijst ‘team in beeld’ of onze online 360 graden feedback waarmee ook feedback van klanten kan worden verkregen.

Zie ook onze dienstverlening ter inspiratie.

Ook op de website van SZW zijn voorbeelden te vinden waarvoor de subsidiegelden kunnen worden benut: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim/documenten/formulieren/subsidies/slim/aanvragen/menukaart

OHZ ondersteunt in aanvraag, uitvoering en administratie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat allemaal mogelijk is. We kunnen samen sparren over hoe te komen tot versterking van het leren op de werkvloer en hoe de subsidie leren en ontwikkelen uit de SLIM-regeling hierin benut kan worden. OHZ ondersteunt in alle stappen gedurende het subsidietraject. Je kunt allereerst denken aan het samenstellen van de noodzakelijke inhoudelijke documenten voor aanvraag van de subsidie recreatie en horeca. Uiteraard ondersteunen we bij de uitvoering van het plan en voeren we de gewenste (leer)activiteiten uit. Tenslotte kunnen we ook ondersteunen in de projectverantwoording.

Wees er snel bij; tot 30 september kans op subsidie leren en ontwikkelen

Wil jij ook maximaal € 200.000,= aan subsidie horeca benutten om je personeel en je (groot)bedrijf verder te ontwikkelen?

Tussen 1 en 30 september kun je een subsidieaanvraag doen. Neem contact met ons op en we komen graag bij je langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Hierbij een link naar de Rijksoverheid voor meer informatie:

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim

 

Top