Subsidie Landbouw tot 20.000,- euro voor leren en ontwikkelen

Subsidie leren en ontwikkelen

Subsidie landbouw van maximaal 20.000 euro te benutten voor het versterken van leren en ontwikkelen binnen je bedrijf. Elke ondernemer die valt onder de categorie Landbouw kan een subsidie aanvraag indienen tot € 20.000,=. OHZ adviseert bij de aanvraag en ontwikkelt een ‘voorstel op maat’ voor jouw organisatie, praktisch toepasbaar. In september kun je de subsidie-aanvraag indienen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Voorbeelden van subsidie-mogelijkheden

OHZ ondersteunt in de stappen die je als organisatie wilt zetten om je medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling. Denk aan:

  • het maken van een praktisch leerplan
  • het opzetten van een evaluatiesystematiek (‘functionerings- en beoordelingsgesprekken’)
  • het invoeren van persoonlijke ontwikkelplannen
  • het geven van trainingen en workshops (over bijvoorbeeld communicatie, feedback, talent- en loopbaanontwikkeling)
  • individuele coaching
  • workshops voor je leidinggevenden en het inzetten van praktische instrumenten, zoals onze online 360 feedback vragenlijst of onze vragenlijst ’team in beeld’.

Zie ook onze dienstverlening ter inspiratie.

Ook op de website van SZW zijn voorbeelden te vinden waarvoor de subsidiegelden kunnen worden benut: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim/documenten/formulieren/subsidies/slim/aanvragen/menukaart

OHZ ondersteunt in aanvraag, uitvoering en administratie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat allemaal mogelijk is. We kunnen samen sparren over hoe te komen tot versterking van het leren op de werkvloer en hoe de subsidie landbouw hierin benut kan worden. OHZ ondersteunt in alle stappen gedurende het subsidietraject. Je kunt allereerst denken aan het samenstellen van de noodzakelijke inhoudelijke documenten voor de subsidie-aanvraag. Uiteraard ondersteunen we bij de uitvoering van het plan en voeren we de gewenste (leer)activiteiten uit. Tenslotte kunnen we ook ondersteunen in de projectverantwoording.

Wees er snel bij; tot 30 september kans op subsidie leren en ontwikkelen

Wil jij ook maximaal € 20.000,= benutten aan subsidie landbouw om je personeel en je bedrijf verder te ontwikkelen?

Tussen 1 september en 30 september kun je een subsidieaanvraag doen. Neem contact met ons op en we komen graag bij je langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Hierbij een link naar de Rijksoverheid voor meer info:

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim

 

Top