Subsidie Landbouw tot € 20.000,-

Subsidie Landbouw tot € 20.000,-

by Marieke van Beek
Elke ondernemer die valt onder de categorie Landbouw kan een subsidie aanvraag indienen tot € 20.000,= Dit bedrag is te benutten voor het versterken van leren en ontwikkelen op de werkvloer. OHZ adviseert bij de aanvraag en ontwikkelt een ‘voorstel op maat’ voor jouw organisatie, praktisch toepasbaar. Van april tot en met juni kunnen Landbouworganisaties een subsidieaanvraag indienen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. We kunnen de aanvraag ook voor je indienen.

OHZ ondersteunt in de stappen die je als organisatie wilt zetten om je medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling. Denk aan het maken van een praktisch leerplan, het opzetten van een evaluatiesystematiek (‘functionerings- en beoordelingsgesprekken’), het invoeren van persoonlijke ontwikkelplannen, het geven van trainingen en workshops (over bijvoorbeeld communicatie, feedback, talent- en loopbaanontwikkeling), individuele coaching en het inzetten van praktische instrumenten, zoals onze online 360 feedback vragenlijst.

Wil jij ook maximaal € 20.000,= benutten om je personeel en je bedrijf verder te ontwikkelen?

Tussen 1 april en 30 juni kun je een subsidieaanvraag doen. Neem contact met ons op en we komen graag bij je de langs om te mogelijkheden te bespreken.

Hierbij een link naar de Rijksoverheid voor meer info:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/01/20/%E2%82%AC50-miljoen-subsidie-voor-leren-en-ontwikkelen-in-mkb-start-2-maart

Top