Subsidie MKB tot 25.000 euro voor leren en ontwikkelen

Subsidie MKB tot € 25.000,-

Subsidie MKB van maximaal 25.000 euro te benutten voor het versterken van leren op de werkvloer. Iedere ondernemer kan tussen 1 en 30 september een subsidie-aanvraag indienen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. OHZ adviseert bij de aanvraag en ontwikkelt een ‘voorstel op maat’ voor jouw organisatie, praktisch toepasbaar. 

 

Voorbeelden van subsidiemogelijkheden

Subsidie MKB is te gebruiken voor verschillende activiteiten, gericht op het versterken van het leren op de werkvloer. OHZ ondersteunt in de stappen die je als organisatie wilt zetten om je medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling. Denk aan:

  • het maken van een praktisch leerplan
  • het opzetten van een evaluatiesystematiek (‘functionerings- en beoordelingsgesprekken’)
  • het invoeren van persoonlijke ontwikkelplannen
  • het geven van trainingen en workshops (over bijvoorbeeld communicatie, feedback, talent- en loopbaanontwikkeling)
  • individuele coaching
  • workshops voor leidinggevenden
  • en het inzetten van praktische instrumenten, zoals onze online 360 feedback vragenlijst of onze onze vragenlijst ’team in beeld’.

Zie ook onze dienstverlening ter inspiratie.

Ook op de website van SZW zijn voorbeelden te vinden waarvoor de subsidiegelden kunnen worden benut: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim/documenten/formulieren/subsidies/slim/aanvragen/menukaart

OHZ ondersteunt in aanvraag, uitvoering en administratie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat allemaal mogelijk is. We kunnen samen sparren over hoe te komen tot versterking van het leren op de werkvloer en hoe de subsidie leren en ontwikkelen uit de SLIM-regeling hierin benut kan worden. OHZ ondersteunt in alle stappen gedurende het subsidietraject. Je kunt allereerst denken aan het samenstellen van de noodzakelijke inhoudelijke documenten voor de subsidie-aanvraag. Uiteraard ondersteunen we bij de uitvoering van het plan en voeren we de gewenste (leer)activiteiten uit. Tenslotte kunnen we ook ondersteunen in de projectverantwoording.

Wees er snel bij; tot 30 september kans op subsidie leren en ontwikkelen

Wil jij ook maximaal € 25.000,= benutten om je personeel en je bedrijf verder te ontwikkelen?

Tussen 1 en 30 september 2020 kun je een subsidieaanvraag doen. Neem contact met ons op en we komen graag bij je langs om vrijblijvend te mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Hierbij een link naar de Rijksoverheid voor meer info:

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/slim

Top