Subsidie Recreatie tot € 200.000,-

Subsidie Recreatie tot € 200.000,-

by Marieke van Beek

Elk grootbedrijf in de recreatie kan een subsidie aanvraag indienen tot € 200.000,-. Dit bedrag is te benutten voor het versterken van leren en ontwikkelen op de werkvloer. OHZ adviseert bij de aanvraag en ontwikkelt een ‘voorstel op maat’ voor jouw organisatie, praktisch toepasbaar. Van april tot en met juni kunnen grootbedrijven in de recreatie een subsidieaanvraag indienen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

OHZ ondersteunt in de stappen die je als organisatie wilt zetten om je medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling. Denk aan het maken van een leerplan, het opzetten van een evaluatiesystematiek (‘functionerings- en beoordelingsgesprekken’), het invoeren van persoonlijke ontwikkelplannen, het geven van trainingen en workshops (over bijvoorbeeld communicatie, hospitality, feedback, talent- en loopbaanontwikkeling), individuele coaching en het inzetten van praktische instrumenten, zoals onze online 360 feedback vragenlijst.

Wil jij ook maximaal € 200.000,- benutten om je personeel en je bedrijf verder te ontwikkelen?

Tussen 1 april en 30 juni kun je een subsidieaanvraag doen. Neem contact met ons op en we komen graag bij je de langs om te mogelijkheden te bespreken.

Hierbij een link naar de Rijksoverheid voor meer info:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/01/20/%E2%82%AC50-miljoen-subsidie-voor-leren-en-ontwikkelen-in-mkb-start-2-maart

Top